Penn i Cannes med sine tre kvinner

(21.05.2008, sist oppdatert 21.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren og regissøren Sean Penn er i Cannes som juryformann, men har med seg et aldri så lite kjærlighetsplott i bagasjen.

Filmen kunne ha fått navnet «Tre Kvinner og en Fest», for i Cannes møter Penn sin kone, ekskone og date til årets Oscar-fest, skriver nyhetsbyrået AFP. Alle i løpet av den samme uken.

 

Penns kone, Robin Wright Penn, er i filmbyen med sin nye film «What Just Happened», der hun spiller mot Robert De Niro. Filmen skal avslutte festivalen 25. mai.

 

Sean Penns første kone, Madonna, er også i Cannes. Hun viser sin dokumentar om aidsofre i Malawi. Filmen, «I Am Because We Are» tar for seg barn som er blitt foreldreløse på grunn av aids.

 

Og sist, men ikke minst; den tsjekkiske modellen Petra Nemcova er i Cannes. Modellen var Sean Penns date på Oscar-festen, og er i filmbyen for en spesiell visning av filmen «The Third Wave», som tar for seg hjelpearbeidere etter tsunamien i Sør-Øst-Asia i 2004.

 

Om scenariet, som ville passet flott inn i rekken av romantiske komedier, kommer til å være distraherende for juryformann Sean Penn vites ikke.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews