Penn: - Kjente ikke Madonna

(12.11.2007, sist oppdatert 12.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Sean Penn påstår at han ikke egentlig kjente sin ekskone Madonna da han var gift med henne, og at han ikke husker en eneste samtale de hadde.

Sean Penn og Madonna giftet seg i 1985 og skilte seg fire stormfulle år senere. Penn mener han selv var skyld i at forholdet gikk dukken, på grunn av sin forfengelighet og fordi han drakk for mye.

 

- Hun var et fenomen, men ingen kunne forutsi hvordan ting skulle utvikle seg. Jeg vil beskrive det ekteskapet som bråkete. Det er slik jeg husker det. Jeg husker ikke en eneste samtale fra de fire årene, sier den 44 år gamle skuespilleren ifølge nettstedet Contactmusic.com.

 

- Jeg har snakket med henne noen ganger i ettertid, og det er et helt menneske der. Jeg visste det bare ikke. Jeg levde kun i mitt eget hode. Hvem var det som sa: «Menn er forfengelige, spesielt unge menn»? Slik var jeg, og jeg var glad i å drikke.

 

- Jeg sier ikke at det var meningsløst. Jeg er noen erfaringer rikere.

 

I 1986 dedikerte Madonna plata «True Blue» til sin daværende ektemann som hun i plateomslaget beskrev som «den kuleste fyren i universet».

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews