Penn: - Følte meg ikke elsket

(13.12.2012, sist oppdatert 13.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sean Penn snakker nå ut om manglende kjærlighet fra ekskonene.

Penn forteller i et nytt intervju at han aldri følte seg elsket av ekskonene Madonna og Robin Wright. Skuespilleren var gift med Madonna i fire år, fram til 1989. Ekteskapet med Robin Wright varte i 13 år - fram til 2010. Han sier til januarutgaven av magasinet Esquire:

 

- Det er ingen skam å si at vi vil elskes av noen. Og når jeg nå ser tilbake på livet mitt, så føler jeg ikke at jeg har opplevd det. Jeg var den eneste som var uvitende om denne svindelen som foregikk, og gikk blindt inn i dette.

 

Filmstjernen sier at det var en virkelig øyeåpner for ham å skille lag med Robin Wright, som han har to barn med: Dylan (12) og Hopper (19). Han sier:

 

- Etter at du har skilt deg, kommer det mye sannhet fram. Du skjønner plutselig ikke hva du har holdt på med i alle disse årene. Det er en sterkt ydmykende opplevelse - på en god måte. Det kan gjøre deg bitter, hard og lukket, men jeg føler at det omvendte skjedde med meg.

 

Han sier videre om sitt sterke engasjement for Haiti: - Jeg har jo ikke noe. Datteren min driver med sitt, og sønnen min er hos sin mor. Så jeg skrudde på TV og så hva som skjedde i Haiti.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews