Pappa Banda for ny Madonna-adopsjon

(03.04.2009, sist oppdatert 03.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg er svært, svært glad for at Madonna vil adoptere en søster kalt Mercy til David, sier Yohane Banda, som er den biologiske faren til popdivaens tre år gamle malawiske sønn.

Tidligere denne uken møtte Yohane Banda sin sønn for første gang siden Madonnas kontroversielle adopsjon i 2006. Også når hun nå vil ha en liten jente, skaper det store bølger - men pappa Banda gir henne sin velsignelse.

 

- Mercy og David vil vokse opp sammen, og minne hverandre på at de kommer fra et fattig land kalt Malawi, og jeg håper de gjør noe med det, sier han til AFP. Om møtet med sin bortadopterte sønn sier Yohane Banda, som er bonde og bor i en landsby sør for hovedstaden Lilongwe, at han var svært spent.

 

- Han er en stor og sunn gutt nå. Han ville ha dødd hvis han fremdeles var hos meg. Jeg lekte lenge med David. Selvsagt husket han ikke noe, han dro da han for liten, og jeg måtte spørre andre mennesker om å oversette samtalen fordi David snakker engelsk. Jeg kunne ikke tro at det var min egen David. Jeg var spent og sjokkert over å se en annerledes David.

 

Faren sier at han ønsker at Madonna behandler gutten som sin egen. Han kaller henne «en snill kvinne», og ønsker at flere slike kvinner kunne adoptere barn fra Malawi «fordi vi ikke selv klarer å ta hånd om dem», sier han til AFP.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.430 sec - 1 pageviews