Paltrows guide til London

(02.04.2009, sist oppdatert 02.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Gwyneth Paltrow har skrevet en egen guide til livet i London.

Den amerikanske skuespilleren, som bor i den britiske hovedstaden med Coldplay-frontmannen Chris Martin og deres to barn, Apple (4), og Moses (2), er blitt dynget ned med henvendelser for å komme med sine synspunkter på livet i storbyen.

 

- Mange av vennene mine, eller venner av venner, har spurt etter «Mitt London», skriver hun på sin nettside .

 

Men Gwyneths foretrukne steder er nok utenfor de fleste folks prisnivå.

 

Hun har valgt flere dyre steder og innrømmer at hennes favoritthotell - The Berkeley and Blake - er på den kostbare siden. Hun anbefaler vennene sine videre til å besøke de eksklusive restaurantene J. Sheekey, Locanda Locatelli og Petite Maison.

 

For dem som er mest opptatt av hva de har råd til, anbefaler Paltrow noodlekjeden Wagamama, som har flere restauranter rundt om i byen.

 

Dersom man vil finne seg noe å drikke, anbefaler Gwyneth - som er mest kjent for å nyte et glass med Guinness - The Engineer som ligger på idylliske Primrose Hill nord i London, og The Grenadier, der hennes beste venn Madonnas eksmann Guy Ritchie har tatt en fest eller to.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews