Ordkrig etter Madonnas hesteuhell

(20.04.2009, sist oppdatert 20.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Superstjernen Madonna ble lettere skadd da hun falt av hesteryggen lørdag. Men falt hun på grunn av en innpåsliten fotograf, eller var det en annen årsak?

Det er hovedspørsmålet i amerikanske og britiske tabloider. Madonnas folk hevdet nemlig med en gang at en innpåsliten paparazzifotograf skremte hesten, slik at Madonna falt av.

 

- Dette uhellet skjedde da hesten Madonna red ble skremt av en paparazzi som hoppet ut av buskene for å fotografere henne, sa den britiske popstjernens talskvinne Liz Rosenberg etter hendelsen.

 

Men sladrepressen har en annen historie å fortelle. New York Post var først ute, og slår fast at det ikke var en eneste fotograf i nærheten da Madonna falt. Søndag kveld gikk også den aktuelle fotografen ut og bedyret sin uskyld.

 

- Hvis jeg hadde skremt hesten, så ville jeg ha fått bilder, sier paparazzien til tmz.com.

 

Uansett hva som fikk Madonna til å falle, så måtte hun sendes til sykehus for å få behandling. Men skadene hun pådro seg var ikke så store som da hun falt av hesteryggen i 2005. Da brakk hun nemlig flere ribbein.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews