Ny rekord for Biebers «Belive»

(28.06.2012, sist oppdatert 28.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Biebers album «Belive» har solgt i 374.000 eksemplarer i løpet av den første uken i salg, melder Billboard.

Det er 18-åringens fjerde album som topper Billboards albumliste. Bedriften gjør ham til artisten med flest topp-plasseringer på listen i løpet av de nærmere tre årene som har gått siden debutalbumet «My World» ble sluppet i 2009.

 

De høye salgstallene gjør at Biebers «Belive» forbigår «Madonnas «MDNA», som solgte i 359.000 eksemplarer den første uken. «Belive» er også det albumet som har solgt mest i løpet av sin debutuke hittil i år.

 

I løpet av året som helhet er det Adele-albumet «21» som har solgt best, nærmere bestemt 730.000 eksemplarer har gått unna.

 

Om sitt nye album sier Bieber: - Forhåpentligvis kommer dette albumet til å gi meg flere eldre fans. Jeg håper på å nå alle til slutt.

 

Han sa videre til TT Spektra da han besøkte Norge at musikken hans har forandret seg i takt med at han selv er blitt eldre: - Nå når stemmen er lavere, kan jeg nå et eldre publikum. Og jeg kan berøre modne tema.

(©NTB)

 


Les alt om Justin Bieber og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.412 sec - 1 pageviews