Naken Madonna på TV

(12.03.2007, sist oppdatert 12.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kaster Madonna klærne når hun dukker opp i TV-serien «Nip/Tuck»?

Den prisbelønte fjernsynsserien handler om to plastikkirurger i Miami, der den ene av dem er sexavhengig - og gjerne ender til køys med sine klienter.

 

- Alle som er med, ender opp med å ta av seg klærne for å ha sex med Juliam McMahons rolleskikkelse, legen Christian Troy. Madonna har kroppen til en kvinne halvparten av sin alder, og kommer neppe utenom en nakenscene. Det viste hun da hun sa ja til å medvirke, sier en kilde tilknyttet «Nip/Tuck» til The Sun.

 

Serieskaperen Ryan Murphy er i ferd med å skrive inn Madonna for en gjesteopptreden, og ønsker å la henne dukke opp sammen med talkshowverten Rosie O‘Donnell. De to spilte sammen i baseballfilmen «A Leagua Of Their Own» i 1992.

 

Rosie har et lite forsprang på Madonna: Hun har allerede dukket opp i «Nip/Tuck» som lottomillionær, og hadde en dampende sexscene med McMahon. Også Nicole Kidman vil dukke opp i en gjesterolle.

 

Madonna er ifølge avisen også observert på husjakt i New York, noe som ga ryktemakerne vann på mølla når det gjelder at stjernen og trebarnsmoren akter å tilbringe mindre tid i Storbritannia. Huset hun besiktiget, var et seksetasjers herskapshus i East Side til nær 250 millioner kroner.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Nicole Kidman!


Kommentarer fra brukere


Ingeborg
12.03.2007 15:22
Så utrolig uinterresangt... Hvem bryr seg?

JEg
12.03.2007 19:48
JEg bryr meg
Dette spm. er det jeg stiller meg hver kveld ... får aldri sovet.. har søvnløs i 60 dager og 60 netter nå fordi jeg lurer på dette,,, Skal hun kaste klærne/ eller ikke? jeg føler at akkurat dette er menigen med livet... ikke skal jeg få fred i sjel og kropp før jeg får svaret på dette. hilsen en som lurer på KA FAN SOM SKJER ME VERDEN; GÅ UT Å LEK Å SLUTT Å SLES SLADDER SOM EGENTLIG BARE BESTMØDRE OG 40 ÅR GAMLE MAMMAGUTTER BRyR SEG OM!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.371 sec - 1 pageviews