Nå kommer Geris barnebokdebut

(28.04.2008, sist oppdatert 28.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

- Det kom naturlig. Jeg er svært barnslig og tullete, og jeg har oppdaget at barn kjenner seg igjen i min rare måte å være på. Jeg har et språk de forstår, sier Geri Halliwell.

Fredag debuterer Ginger Spice endelig som barnebokforfatter, og sier at hun nå pakker vekk platåskoene og flaggkjolen for godt - ti år etter at hun første gang sluttet i Spice Girls.

 

Fredag gis barneboken «Ugenia Lavender» ut, i ifølge The Sun i stor grad basert på Geris egne barndomsminner som skolejente. Ugenia er en liten «mini-Geri», med rødt hår og fregner og et selvsikkert, rampete smil. Men bokens heltejente, datter av en dinosaurekspert og en frokost-TV-vertinne, passer ikke helt inn på skolen. Hun plages også av skolebølla, slik Geri selv ble.

 

- Ugenia er min indre rampejente. Jeg prøver å legge sjelen min i dette. Jeg tror folk føler når det er ekte. Jeg vet det er fordommer mot kjendisforfattere, men leser du boken innser du at det ikke er snakk om noen usynlig medforfatter - bare jeg kan være så sprø som dette, sier Geri ironisk. Hun pleide som liten jente å skrive små historier mens hun ventet på tur på skolens toalett.

 

- Jeg har hele samlinger av dagbøker. Det var en måte å uttrykke meg på, sier Geri, som er alenemor til 23 måneder gamle Bluebell Madonna - oppkalt dels etter popdivaen som også har skrevet barnebøker.

 

Nå satser Geri på forfatterkarrieren, og har allerede seks bøker om Ugenia klare. De skal gis ut, en i hver måned, fram til oktober. Hun har selv lest inn lydbokversjonene, og også laget en egen sang om Ugenia som skal brukes i TV-reklamene.

(©NTB)

 


Les alt om Geri Halliwell og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews