Madonnas stiletthælreklame

(05.12.2008, sist oppdatert 05.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Madonna er klodens mest innbringende liveartist, og har hanket inn rekordbeløp på sin «Sticky & Sweet»-turné, stiller hun likevel opp som reklamemodell.

Nå er det selveste Louis Vuitton Madonna låner ansiktet- og kroppen til. Hun har nemlig stilt opp i motemerkets nyeste annonsekampanje, som skal ut til folket våren og sommeren 2009.

 

Bildene, som det nå er offentliggjort smaksprøver av, ble tatt i en tradisjonell parisisk bistro, riktignok beliggende i Los Angeles. Der slanger Madonna seg på de tradisjonelle caféstolene iført superhøye stiletthæler.

 

Utover å profilere Vuittons vesker og sko får den 50 år gamle popdronningen i samme slengen også vist fram sine veltrente bein, siden hun ikke har annet enn strømper på seg på alle fotografiene tatt av Steve Meisel.

 

Det var designer og kreativ sjef for Vuitton, Marc Jacobs selv, som kom på tanken om å spørre Madonna, melder Fashionologie.com. Han var på konsert med henne i Paris dagen før et idémøte, og ble fascinert.

 

- Det bare brast ut av meg, «jeg synes vi burde ha Madonna», forteller Jacobs, som sendte henne en e-post og umiddelbart fikk svaret «Ja, gjerne».

 

Designhusets kommunikasjonsdirektør Antoine Arnault avviser at Vuitton skal ha betalt Madonna 10 millioner dollar for å stille opp på de seks bildene. Han kaller beløpet for «absurd», og sier at beløpet var «svært langt fra dette».

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews