Madonnas presidentdrømmer

(21.05.2012, sist oppdatert 21.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er stor på popscenen - men hvorfor begrense seg til en ting?

Den allsidige artisten har også prøvd seg som skuespiller og regissør, og nå drømmer hun om å føye enda en ting til merittlisten: President i USA.

 

Spøk til side. Madonna forstår nok godt at det er et stykke til Det hvite hus, men hun har flere hjertesaker hun gjerne ville satt på agendaen dersom hun fikk muligheten, melder popreport.co.uk.

 

Når hun blir spurt om hun kunne tenke seg å være president for en dag, svarer hun: - Du kan jo ikke endre så mye på en dag. Jeg ville nok foretrukket en lengre periode. Jeg ville nok ikke brukt penger på masseødeleggelsesvåpen, pengene ville jeg i stedet brukt på utdannelse og kunst.

 

Selv om hun har oppnådd stor suksess, later det ikke til at Madonna er blitt mindre ambisiøs med årene. 53-åringen sier:

 

- Det er vanskeligere å holde seg på topp, enn å komme til toppen. Det er ingen regler å følge her. Du må bare elske det du gjør. Du må ha sjelen med på det du driver med, og fore den med ideer slik at du ikke tillater deg selv å stoppe veksten som menneske. Det er det som hjelper til med å skape kunst. Når det kommer til arbeidet mitt, tar jeg ingenting for gitt.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews