Madonnas eksmenn finner hverandre

(17.11.2008, sist oppdatert 17.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Guy Ritchie har nå blitt kompis med sin kommende ekskone Madonnas første ektemann, Sean Penn.

Den britiske filmregissøren og den amerikanske skuespilleren kom i prat etter at de ble introdusert for hverandre av Jude Law, som spiller Watson i Ritchies nye film «Sherlock Holmes».

 

- Jude er en god venn av Sean, og satte ham i forbindelse med Guy. De har utvekslet erfaringer, og Guy har revurdert sin oppfatning av Sean, sier en kilde nær Ritchie til Daily Mail.

 

Dermed har Guy Ritchie fått inn et lite stikk tilbake mot Madonna, som tidligere angrep ham for å være «følelsesmessig tilbakestående» fra scenen under USA-turneen hun nå er ute på.

 

Mens Guy Ritchie omsider har fått barna på besøk i London, fant Madonna tid til å oppsøke kabbalasenteret i Beverly Hills i helgen. Hun var også ute på byen og spiste middag med David og Victoria Beckham i Los Angeles.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews