Madonnas bursdagsplaner i vasken?

(12.08.2008, sist oppdatert 12.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kanskje går Madonnas planer for bursdagsfeiringen til helgen i vasken eller blir utsatt, fordi hun føler hun må ta det med ro rett før turnéstart.

Popdronningen har nemlig hinket rundt med en forstuet og bandasjert ankel de siste dagene, som hun har tilbrakt i New York med innøving av sceneshowet.

 

En kilde nær Madonna og ektemann Guy Ritchie sier til Daily Mirror at popdronningen har vært påkjent etter harde øvingsrunder, og at forstuingen var et tegn på at hun bør tenke på å ta det med ro og utsette den formelle fødselsdagsfeiringen.

 

Istedenfor å feire førstkommende lørdag, som er 50-årsdagen hennes, skal det angivelig være aktuelt å legge festen til en tredagers pause i «Sticky And Sweet»-turneen hennes i slutten av august.

 

Madonna hadde først tenkt å ha en storslagen feiring for 50 utvalgte venner på landeiendommen til familien i Wiltshire i England. Ektemann Ritchie ser for seg en tradisjonell feiring, og har bestilt kassevis med øl og booket et folkband som skal spille. På gjestelisten skal gamle venninner av Madonna som Gwyneth Paltrow, Stella McCartney, Trudie Styler stå. Resten er nær familie og venner, og kilden sier også at hun først planla å fly inn «noen fra Malawi».

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews