Madonnas bror angrer ikke på boka

(07.12.2012, sist oppdatert 07.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Motedesigneren Christopher Ciccone angrer ikke på at han skrev bok om sin berømte søster Madonna. Nå skal de to ha blitt venner igjen.

Ciccone skrev en bok om oppveksten, og senere opplevelsene knyttet til søsterens berømmelse, som utkom i 2008. Det førte til brudd på all kontakt med popdronningen. Nå forteller han imidlertid at han ikke angrer på boken - og at det har gått seg til med søskenforholdet.

 

I 25 år jobbet han for sin berømte søster, og det var boken «My Life With My Sister Madonna» som førte til uvennskapet. Han sier til HollywoodLife.com: - Det var noe jeg trengte å gjøre, så jeg måtte ta konsekvensene. Men jeg måtte gjøre det, jeg måtte krype fram fra skyggene.

 

Han legger til: - Det har vært en humpete vei tilbake for oss. Men nå har det utviklet seg i den retningen som var nødvendig.

 

Den 51 år gamle designeren har vært åpen på at Madonna (54) tok bokutgivelsen svært tungt. Men han mener opplevelsen likevel har vært bra for dem. Han sier: - Det har tatt tid for henne, men hun er min søster. Det er topp å få kontakt igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.362 sec - 1 pageviews