Madonnas bror: - Guy er sjalu

(20.10.2008, sist oppdatert 20.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonnas bror er ikke overrasket over at hans søster vil skille seg - fordi Guy Ritchie er sjalu.

Christopher Ciccone, som nylig ga ut boka «Life With My Sister Madonna», uttalte seg etter at paret kunngjorde at de skiller seg sist uke.

 

Og Ciccone innrømmer nå at han angrer på at han ikke advarte sin søster mot å gifte seg med den engelske filmregissøren.

 

- Han er ikke den letteste fyren å være sammen med. Vi er egentlig ikke på bølgelengde. Jeg har virkelig ingen idé om hva min søster så i ham. Jeg tror vel at jeg kunne ha prøvd å stanse henne, sier han til den tyske avisa Bild.

 

- Men jeg har alltid ville ønske velkommen de menneskene Madonna slipper inn i livet sitt. Enten det var Warren Beatty, Sean Penn eller Carlos Leon. Alle var jeg gode venner med. Guy var den første som ikke kunne utstå hvor nære Madonna og jeg står hverandre.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


guro
21.10.2008 18:06
Bra artikkel ;D

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews