Madonnas armhuleopprør

(11.11.2011, sist oppdatert 11.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Madonna ville ikke være som de andre jentene på high school og gjøre alt for å få oppmerksomhet fra guttene.

Derfor nektet hun å barbere armhulene - noe som i USA er fy fy. Det førte blant annet til store avisoverskrifter da Julia Roberts lettet på armen under en Oscar-utdeling - og avslørte hårvekst. I et intervju med Harper‘s Bazaar sier Madonna:

 

- Da jeg gikk på high school, så jeg hva de populære jentene måtte gjøre for å få gutta. Jeg visste at jeg ikke klarte å passe inn der. Så jeg bestemte meg for å gjøre det motsatte. Jeg nektet å bruke makeup, ha en pen frisyre. Jeg nektet å barbere meg, jeg hadde hårete armhuler.

 

Idag nekter den 53 år gamle popdronningen fortsatt å gjøre som de andre jevnaldrende: Hun gjør alt for ikke å la alderen vises, har en kjæreste på 24 år, og er bestevenninne med tenåringsdatteren.

 

Men da hun skulle fotograferes til forsiden av Harper‘s Bazaar sammen med den 23 år yngre Andrea Riseborough - som har hovedrollen i Madonnas film «W.E.» - ble bildene airbrushforskjønnet etter beste evne, ifølge britiske aviser.

(©NTB)

 


Les alt om Julia Roberts og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews