Madonna vil spille Wallis Simpson

(16.02.2009, sist oppdatert 16.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Madonna ønsker å lage film om sin landskvinne Wallis Simpson, som skapte skandale på 30-tallet for sitt forhold til arveprinsen i Storbritannia.

Tronarvingen Edward VIII ga til slutt opp arveretten sin for å gifte seg med den to ganger skilte Wallis Simpson i 1936.

 

Madonna har ifølge The Sun hevdet at hun «ser likheter» mellom seg selv og Wallis, siden de begge er freske amerikanere som giftet seg engelsk og forårsaket oppstyr.

 

Men da skilsmissen med Madonnas egen engelskmann, Guy Ritchie, var på gang, la popdronningen filmplanene midlertidig på hyllen. Men i løpet av året ønsker hun å plukke opp tråden igjen.

 

- Madonna ser Wallis Simpson som sitt neste store filmprosjekt. Hun brenner like mye for dette, som hun gjorde da hun ville gjøre Eva Peron i filmen «Evita», sier en kilde til avisen. Madonna spilte diktatorfruen i 1996.

 

Hun skal ha dekket en hel vegg i huset sitt i London med artikler om Wallis, og skal angivelig ha skrevet til dronning Elizabeth for å få tillatelse til å lage filmen. Det spørs imidlertid hva dronningen sier:

 

Hennes mor, som var gift med Edwards yngre bror George som ble konge i stedet, avskydde Wallis og skal ifølge BBC ha betraktet henne som en sleip sosial klatrer og kalte henne i et brev kalte «nedrigst av de nedrige».

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews