Madonna vil avlede paparazzifotografene

(20.04.2012, sist oppdatert 20.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Madonna har fått hyret inn en dobbeltgjenger som kan tas for å være datteren Lourdes. Nå håper hun det kan avlede paparazzifotografene under den kommende «MDNA»-turneen.

Artisten skal også ha fått tak i fem «kloner» til seg selv, men er bekymret for pågangen - og at det skal gå ut over 15-årige Lourdes som skal være med på turneen. Det skal være Lourdes far, Carlos Leon, som rådet popdronningen til å også tenke på datteren.

 

En kilde sier til Daily Star: - Carlos foreslo at hun skulle hyre en Lourdes-lookalike for å ta presset bort fra tenåringen.

 

Kilden sier at dette har ført til et bedre forhold mellom Madonna og datteren, som nylig sjokkerte moren ved å bli fotografert mens hun røyket en sigarett.

 

Kilden sier: - Det har vært anstrengt og vanskelig mellom Madge og Lourdes. Madge er anspent og overarbeidet når hun forbereder den største turneen sin noensinne, og Lourdes prøver å markere sin uavhengighet og gå sin egen vei i bransjen. Men nå har de hatt et felles prosjekt som har ført dem nærmere hverandre, nemlig å finne en dobbeltgjenger til Lourdes. Det har vært moro og Lourdes føler seg viktig, hevder kilden videre.

 

Turneen sparker i gang 29. mai i Tel Aviv.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews