Madonna ustø på byen

(23.07.2007, sist oppdatert 23.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Etter et restaurantbesøk lørdag måtte Madonna støttes tilbake til bilen.

Den 48-år gamle popdronningen var «dratt» i ansiktet og så ustødig at husbonde Guy Ritchie måtte støtte henne ut av restauranten. Etter å ha blitt plassert i bilen satt hun fjernt i forsetet før de kjørte vekk.

 

Et vitne til episoden uttalte at: «Hun så ikke ut til å være helt med. Men jeg er ikke sikker på om det var på grunn av alkohol, eller om hun bare var utslitt».

 

Madonna er kjent for sitt strenge treningsprogram med pilates, yoga og opp til 400 situps om dagen.

 

Det er også mulig at hun har valgt å slippe seg løs etter en tøff oppkjøring til sin opptreden på Live Earth. Det kan også være hun har valgt å ta seg et avbrekk i prosessen med å adoptere den malawiske gutten David Banda. Daily Mail har bilder av helgens episode, og det spørs hvor heldig det er for Madonna.

 

Det har tidligere blitt kjent at Madonna gruer seg til inspeksjonen fra malawiske sosialarbeidere som vil skje i nær framtid. Da skal popstjernen og hennes regissørmann vurderes om de er skikket til å fullføre adopsjonen, som nå bare har status som midlertidig godkjent.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews