Madonna trener i nabohuset

(25.01.2008, sist oppdatert 25.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna har kjøpt nabohuset i London for nærmere 65 millioner kroner, og har gjort det om til sitt private treningsstudio.

Opprinnelig tror man at Madonna hadde tenkt å slå de to eiendommene sammen, så hun ikke behøvde å bli sett når hun går ut av sitt eget hus iført ikke så veldig glamorøst gymtøy.

 

Men hun har ikke fått godkjenning av bygningsmyndighetene, og må foreløpig spasere de nærmere 20 meterne mellom husene sine.

 

Ifølge Daily Mail trener Madonna til så faste tider daglig, at det har begynt å samle seg folk utenfor som venter på at hun skal dukke opp. Paparazziene står også klar, og klarte denne uken å knipse bilder av Madonnas bare legger - som var svært bleke. Hun hadde også en mystisk grop ned langs hele den ene ankelen.

 

Avisen kan dessuten fortelle at da hun trente to ganger i uken på et treningsstudio hos sin personlige trener James D?Silva, pleide sjåføren å få ordre om å vente på henne utenfor - parkert på dobbel gul strek, noe som i England betyr at det er forbudt å stå der over tid.

 

Og siden Madonna trente like regelmessig der, lærte de lokale trafikkbetjentene seg også timeplanen hennes - og skrev ut parkeringsbøter for 27.000 kroner på et halvt år.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews