Madonna tilbake til Malawi

(13.04.2007, sist oppdatert 13.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hvorfor reiser Madonna tilbake til Malawi denne helgen? Enkelte hevder hun planlegger å adoptere en søster til lille David, men det tilbakevises sterkt av Madonnas talskvinne.

Kilder nær Madonna hevder til den britiske tabloidavisen The Sun at popdronningen planlegger familieforøkelse igjen. Denne gangen ønsker hun seg ei jente fra Malawi, og ikke en hvilken som helst jente, hevdes det. Hun skal ha falt for ei lita foreldreløs tulle ved navn Grace, etter å ha sett treåringen på en dokumentarfilm.

 

En kilde sier: - Madonna så en film med barn som lekte på et sted kalt The Consol Home. Hun så ei nydelig jente, kalt Grace, som lyste opp rommet med smilet sitt. Madonna utbrøt: «Den jenta har så mye kjærlighet i seg. Jeg vil hjelpe henne til å utvikle sitt potensial». Det har alltid vært Madonnas hensikt å adoptere to barn fra Malawi: En gutt og ei jente.

 

Men Madonnas talsperson, Liz Rosenberg, avviser ryktene, og sier Madonna reiser til Malawi lørdag for å hjelpe organisasjonen Raising Malawi.

 

- Hun skal også besøke en helsestasjon for barn og skal absolutt ikke adoptere en ny baby, hevder Rosenberg.

 

«Men en treåring er ingen baby», spekulerer tabloidene videre.

 

I fjor skapte det store kontroverser verden over da Madonna og regissørektemannen Guy Ritchie fikk adoptere lille David Banda til tross for den restriktive adopsjonspolitikken i landet.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews