Madonna takker Penn og Ritchie

(02.09.2011, sist oppdatert 02.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Madonna takker sine eksmenn for inspirasjonen når hun nå forfølger regissørdrømmen.

Artisten skryter av eksmennene når hun besøker filmfestivalen i Venezia med filmen «W.E.»; et kongelig drama om forholdet mellom britenes kong Edward VII og den skilte amerikaneren Wallis Simpson. Historien endte med at Edward abdiserte i 1936; da hadde nyheten om romansen skapt stor ståhei.

 

Torsdag ankom Madonna Venezias røde løpere foran premieren på filmen. Hun har fått blandede reaksjoner for innsatsen som skuespiller men har ikke latt seg skremme vekk fra filmbransjen. Og på pressekonferansen passet hun på å takke noen av mennene i sitt liv for at hun forfulgte regidrømmen.

 

- Jeg har alltid vært, og blir fortsatt, tiltrukket av svært kreative personer, noe som er grunnen til at jeg giftet meg med Sean Penn og Guy Ritchie - to svært kreative regissører. De har begge støttet meg når det gjelder å gjøre regi. De er begge svært oppmuntrende.

 

Madonnas «W.E.» har så langt fått blandet mottakelse av kritikerne som har sett filmen på den italienske filmfestivalen. Britiske Daily Telegraph innrømmer imidlertid at «filmen er bedre enn forventet» - men mener det likevel ikke er noen «virkelig store øyeblikk». The Guardian på sin side avskriver imidlertid filmen som ren dårskap.

 

Madonna var gift med Oscar-vinneren Sean Penn i fire år, fra 1985, og hun satte sluttstrek for sitt åtte år lange ekteskap med den britiske regissøren Guy Ritchie i 2008.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews