Madonna stanser fasanjakten

(18.12.2006, sist oppdatert 18.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Stella McCartneys kritikk av fasanjakten Madonna og hennes mann Guy Ritchie har tillatt på sin eiendom, har ført fram.

Paret har nå bannlyst fasanjakt på eiendommen etter at Madonna ble kritisert av sin nære venn og aktpågivende dyrevernaktivist Stella, datter av Sir Paul McCartney.

 

Moteskaperen ble lamslått da hun fikk høre at Madonna og Ritchie leide ut eiendommen sin til jaktselskap og hadde importert 3.000 fasankyllinger spesielt til arrangementet.

 

- Ashcombes (kjendisekteparets eiendom i Wiltshire) er blitt en jaktfabrikk og Ritchie-familien liker å leke rike godseiere. Stella var ikke særlig blid da hun fikk høre at de slapp ut fasaner og kontaktet Madonna. Det er hun som er grunnen til at Madonna har satt foten ned for skytingen neste år, sier en kilde til den britiske tabloiden The Sun.

 

Stella McCartney kritiserte også Madonna nylig for å gå med en pelskåpe til 35.000 pund, tilsvarende rundt 425.000 kroner.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna og Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews