Madonna som «sugar mama»

(05.09.2011, sist oppdatert 05.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Madonna skal angivelig ha svidd av nærmere en halv million på familien til sin nye, unge kjæreste - i håp om å få moren hans til å like seg.

Den 53 år gamle popdronningen prøver seg for tiden som filmregissør igjen, og er til stede under filmfestivalen i Venezia for å lansere sin biografiske film «W.E.» om Wallis Simpson.

 

Men først dro hun på familieferie i Sør-Frankrike, men ikke med sin egen familie: Derimot inviterte hun danserkjæresten Brahim Zaibat (24), hans mor Patricia Vidal - som er åtte år yngre enn Madonna - og fem av hans kusiner, melder The Sun.

 

Alle bodde på det eksklusive Hotel Du Cap på Cap d‘Antibes, der Madonna ikke sparte på noe i håp om å gjøre et godt inntrykk.

 

- Madonna tok den helt ut for å imponere dem. Hun bad dem bestille alt de måtte ønske, noe de knapt kunne tro siden regningen bare for én middag kom på mer enn 9.000 kroner, sier avisens kilde.

 

Patricia Vidal skal ifølge britiske sladreaviser ha uttrykt stor skepsis til sønnens nye kjæreste. Han er muslim, og paret skal ifølge Daily Mail ha kranglet tidligere i år da han nektet å bli med henne på kaballamøter.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews