Madonna snakker om skilsmisseryktene

(07.07.2008, sist oppdatert 07.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er lei av alle ryktene som har versert om at ekteskapet hennes nærmer seg slutten.

Til magasinet People tar Madonna bladet fra munnen og snakker om alle ryktene som har versert om en angivelig nært forestående skilsmisse mellom henne og regissørektemannen Guy Ritchie.

 

At Madonna dukket opp på tribunen for å se Yankee-stjernen Alex Rodriguez i aksjon, manglende bruk av giftering og lang atskillelse fra ektemannen, har fått ryktebørsen til å gå amok. Nå sier hun følgende om saken: - Jeg har lært meg til ikke å ta rykter og falske anklager om meg så alvorlig.

 

Hun fornekter også at det er en romanse mellom Rodriguez, kjent som A-Rod, og henne, og sier: - Jeg kjenner Alex Rodriguez gjennom Guy Oseary, som er vår felles manager. Jeg tok med ungene på en match, men har ingen kjærlighetsaffære med Rodriguez på noen måte.

 

A-Rod skal nylig ha fått sansen for religionen Kabbala, og dette har Madonna også fått skylden for. Hun kommenterer påstanden på følgende måte: - Jeg har ingenting med hvilken spirituell vei han velger.

 

Guy Ritchie og Madonna har vært sammen i sju år. De bor sammen med sønnen Rocco, Madonnas datter Lourdes og adoptivsønnen David.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews