Madonna smugspiser spagetti

(17.12.2009, sist oppdatert 17.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er tatt på fersken mens hun smugspiser spagetti, sittende på kjøkkenbenken.

Superstjernen ryktes å være så streng med kostholdet for seg og barna sine, at hun har forbudt alt fra melkeprodukter til sukker og pølser i heimen. Og bildene dreier seg bare om en kampanje for Dolce Gabbana, de italienske moteskaperne som i en årrekke har vært svært begeistret for Madonna.

 

Ikke rart at Madonna stiller opp og lar seg avbilde av stjernefotografen Steven Klein mens hun grafser i seg spagetti med bare hendene, tar oppvasken mens hun skriker over skulderen eller sitter ved bordet og renser grønnsaker - naturligvis dypt utringet og sminket etter alle kunstens regler.

 

Bildene står på trykk i denne månedens Vanity Fair Italy, som fikk en sniktitt på Dolce Gabbanas vår- og sommerkolleksjon for 2010. Der lar også designeren Stefano Gabbana seg intervjue om popdronningen, som han hevder vasker opp hjemme hos seg selv.

 

- Det er helt sant, hun er en svært praktisk kvinne, sier Gabbana som også med stor tyngde hevder at italienskættede Madonna også spiser spagetti:

 

- Selvsagt, og det kan hun tillate seg så mye som hun trener.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews