- Madonna skuffet over bursdagsfesten

(20.08.2008, sist oppdatert 20.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er angivelig skuffet over hvordan bursdagsfeiringen hennes ble markert lørdag.

Megastjerne og popikon Madonna feiret nylig sin 50-årsdag med brask og bram. Ifølge svenske Aftonbladet endte kalaset opp med en prislapp på over millionen.

 

Men stjernen selv skal til tross for mye glam og glitter ikke være helt fornøyd, dersom vi skal tro nettstedet ContactMusic. Ifølge kilder skal hun ha uttalt ting som: «Jeg er skuffet», dette fordi mange av de innbudte gjestene aldri dukket opp.

 

90 personer skal ha vært invitert til festivitasen, men hvor mange som møtte opp er uklart.

 

Madonna skal også i sin tale ha gitt uttrykk for skuffelse, også dette ifølge nettstedet, som siterer henne på følgende: «Det er mange som ikke er her i kveld. Men takk til dere som kunne komme».

 

Feiringen av dagen foregikk både hjemme i Madonna og Guy Ritchies hjem, samt på en trendy nattklubb i London, ifølge den britiske avisa The Sun.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews