Madonna selger unna undertøyet

(29.11.2012, sist oppdatert 29.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den berømte korsettoppen med den spisse BH-en går under hammeren på selveste Christie‘s - sammen med andre godbiter fra Madonnas kostymelager.

Til «Blond Ambition»-turneen i 1990 fikk Madonna moteskaperen Jean Paul Gaultier til å lage sceneklær for seg. Nå legges to av antrekkene ut for salg.

 

Christie‘s i London auksjonerer bort godbiter fra popkulturen denne uken, og Madonna bidrar med et grønt, frynsekantet silkekorsett og et todelt, svart antrekk i Lycra - begge med de karakteristiske spisse BH-cupene. Det er forventet at de vil innbringe henholdsvis 150.000 og 120.000 kroner.

 

En svært interessert mulig kjøper er den britiske toppmodellen Daisy Lowe, som alltid har vært Madonna-fan, forteller hun til Bangshowbiz:

 

- Min største motebesettelse er Jean Paul Gaultier. Jeg husker første gangen jeg så Madonnas koniske BH, da var jeg rundt 12 år og fant frem partyhatter for å kopiere det. Klærne hans er så feminine og kraftfulle, sier Lowe.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews