Madonna satser på klær

(12.03.2010, sist oppdatert 12.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Madonna trer nå for alvor inn i moteverdenen og kommer med et klesmerke med tittelen MG Icon.

Satsingen skjer i samarbeid med manageren hennes, Guy Oseary og Iconix - selskapet bak Badgley Mischka og Candie?s.

 

51-årige Madonna sier i en pressemelding: - Det er svært spennende for meg å gå inn i et samarbeid med Iconix for å bringe moteideene mine ut. Jeg ser fram til å arbeide tett med Neil Cole og teamet hans i Iconix for å skape og overføre min visjon til MG Icon.

 

Neil Cole sier følgende om den kommende kolleksjonen: - Madonna er en legende i musikk-, mote- og underholdningssammenheng, og nå - med hennes engasjement hos MG Icon - vil vi være i stand til å gjøre noe med hennes visjoner på et globalt nivå.

 

Merkets første prosjekt blir en kolleksjon oppkalt etter Madonnas hitlåt «Material Girl». Disse klærne vil rette seg mot unge moteløver og klærne vil være tilgjengelig for salg i Macy-butikker fra august, melder ContactMusic.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews