Madonna så på hus i New York

(14.03.2007, sist oppdatert 14.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Madonna var nylig i Manhattan for å se på hus.

Dermed har ryktene begynt å svirre om at hun har blitt lei av livet på den engelske landsbygda og heller vil bo i metropolen New York.

 

Artisten slo seg ned i England etter at hun giftet seg med regissøren Guy Ritchie i 2000, men i helgen så hun på flere luksushus på Manhattan.

 

Særlig en bolig så ut til å tiltrekke seg hennes interesse. Det dreier seg om en bygård på seks etasjer med sju soverom, ti bad, tre kjøkken og en hage. Med eiendommen følger det også en barnepike og leiligheter for tjenerskapet. Prislappen var snaue 35 millioner dollar, tilsvarende cirka 213 millioner kroner.

 

- Det må være ganske monotont for henne å bo på landet i England. Hun har faktisk fløyet hit for å bruke tiden på å finne et hjem i New York der hun kan tilbringe en god del tid og kanskje til og med sende barna sine, sier en kilde ifølge Female First.

 

Madonna eier allerede en leilighet i New York, samt et hus i London til 6 millioner pund, eller rundt 69 millioner kroner, samt altså godset i Wiltshire i England.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews