Madonna roer armtreningen

(05.08.2009, sist oppdatert 05.08.2009) Utskrift  Del på FacebookMadonna roer armtreningen

 

Madonna skapte store overskrifter da hun viste frem sine trente - og svært senete og magre - armer. Nå vil hun legge om treningsregimet.

 

Riktignok prøvde den over 50 år gamle popdronningen å hevde at bildene var manipulert, men også bilder fra turnéscenen viser at armene er trent til det maksimale.

 

 

Ifølge det britiske bladet Grazia skal hun ha løftet vekter i et rom der temperaturen var 27 varmegrader. Treningsprogrammet skal ha vært brukt av innbitte kroppsbyggere, men nå vil Madonna etter sigende legge om litt.

 

 

- Det er ikke mange kvinner på hennes alder som har en kropp som det, men selv Madonna må kanskje innrømme at det er på tide at hun ikke toner kroppen like mye, sier en kilde til bladet og forteller videre:

 

 

- Hun har spurt treneren sin, Tracy Anderson, om hva hun kan gjøre for å hindre at armene blir seende så senete ut. Tracy har sagt hun må gjøre flere stretchingøvelser for å få dem til å se tynnere ut, og Madonna har bestemt seg for å følge rådet. Jeg tror, estetisk sett, at en stor del av henne liker måten armene ser ut. Det viser at hun har kontroll.

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews