Madonna retusjerte bort musklene

(01.04.2008, sist oppdatert 01.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna fremstår som mer veltrent og muskuløs enn noensinne - bortsett fra på bildene i den nye utgaven i Vanity Fair.

Mens hun i virkeligheten har senete, muskuløse og litt magre armer, ser hun smal, slank og smekker ut på de delikate svart-hvitt-bildene i det amerikanske bladet.

 

Madonna har stilt opp for å feire 50-årsdagen sin i august, men vil tydeligvis ikke stå for rynker, tydelige årer og annen moro som et halvt århundre frembringer. De er retusjert vekk, ifølge Daily Mail, som har konsultert air brush-tegneren Chris Bickmore.

 

- Ingen av årene på armene hennes er der lenger. Alle linjer og rynker er fjernet. Det samme gjelder ansiktet. Det er ingen merker eller smilerynker, noe som får henne til å se flere år yngre ut, sier Bickmore.

 

Vanity Fairs talsmann hevder at retusjeringen «har vært minimal», og at de bare har «gjort litt arbeid med hudtoner og skjønnhetsfeil».

 

Madonna trener beinhardt to timer om dagen, seks dager i uken. Ifølge sin personlige trener som alltid er til stede gir hun 100 prosent og «er ikke redd for å jobbe».

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews