Madonna planlegger 50-årsfeiringen

(15.08.2007, sist oppdatert 15.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Madonna, som snart fyller 49 år, er allerede godt i gang med planleggingen av sin 50-årsdag.

Ifølge nettstedet BreakingNews.ie planlegger hun en spesiell konsert i New York i forbindelse med sin 50-årsdag. Hun vil legge begivenheten til byens store, grønne lunge: Central Park.

 

Madonna fyller 49 år 16. august. Neste år fyller hun altså 50 - og hun ønsker å gjøre feiringen til en del av sin USA-turne - en turné som skal promotere et nytt album.

 

En kilde sier til The Sun: - En av ideene hun virkelig tenner på i forbindelse med 50-årsfeiringen, er ideen om konsert i Central Park. Det er hun selv som har kommet på ideen, og siden har hun stadig kommet tilbake til dette. Hun vil jobbe seriøst for å få planen realisert.

 

- Hun liker ikke å bli eldre, men samtidig vet hun at det er uunngåelig. Hun planlegger å sparke i gang en ny verdensturné neste juni i USA, og en konsert i Central Park vil bli høydepunktet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews