- Madonna og Ritchie er enige

(09.12.2008, sist oppdatert 09.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Selv om Guy Ritchie ikke er interessert i pengene hennes, blar Madonna opp slik at det blir lettere for eksmannen å samarbeide med henne om omsorgen for barna.

Det sier kilder nær paret som kan fortelle at popdronningen Madonna og hennes eks-regissørektemann Guy Ritchie nå er helt enige om hvordan de skal dele bo og penger.

 

Til sammenligning kjempet Paul McCartney og Heather Mills i retten i månedsvis. Men ifølge flere amerikanske nettkilder, som eksempelvis Talk Entertainment, er Madonna og Ritchie langt på vei nå helt enige om hvordan de skal ordne saker og ting. Blant annet blar artisten opp 12 millioner pund til regissøren, angivelig for at han skal ha råd til å kjøpe seg inn i det eksklusive boligmarkedet på Manhattan i New York - og være nærmere barna.

 

- Han ville aldri ha rene kontanter av henne. Men han gikk med på det for fredens skyld, sier en kilde til News of the World. Guy Ritchie sies å ha en egen formue på snaue 30 millioner pund, som tilsvarer 316 millioner kroner. Madonna på sin side skal ifølge beregninger være god for 3 milliarder kroner.

 

Ritchie har også fått nøklene til eksparets gods Ashcombe House i Wiltshire. Madonna skal ha vært mest opptatt av å få beholde huset i London. Og ettersom hun fikk det, skal hun nå ha lovet å bistå Ritchie i boligjakten på Manhattan, forteller kilden.

 

Madonna og Guy Ritchie giftet seg i Skottland i desember 2000 og skilte seg 21. november i år. De skal ha delt omsorg for sønnene Rocco (8) og David (3). 12 år gamle Lourdes, som Madonna har fra et tidligere forhold, skal bo med moren.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews