Madonna og Lola stylet Taylor Momsen selv

(30.07.2010, sist oppdatert 30.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Popdronningen Madonna og datteren Lourdes, kalt «Lola», tok virkelig stylingen i egne hender da bildene til deres egendesignede, nye kolleksjon «Material Girl» skulle tas.

Modell var Taylor Momsen, kjent fra «Gossip Girl», som har dette å si om erfaringen:

 

-Én ting er at det er Madonna, så du vet at det blir kult. Og det å jobbe med Madonna og Lola har vært en utrolig opplevelse, sier Taylor, kjent for å kle seg i rock chick-stilen privat, i en som ligger ute på blant annet People.com.

 

Dermed ble hun den rette modellen for mor og datterduoens kleskolleksjon laget for Macy?s, og som består av smale jeans, minikjoler, rutete skjorter med mer til rimelig penge for juniorer og tenåringer. Klærne lanseres 3. august i USA.

 

- En «material girl» er en jente som er interessert i moter, musikk, moro og har humoristisk sans, forklarer Madonna om ideen bak. Hun har også stor sans for hvordan den snart 14 år gamle datteren kler seg.

 

- Denne kolleksjonen er en forlengelse av hennes smak, fastslår hun, og at datteren regelmessig plyndrer garderoben hennes.

 

Lola selv har sin egen som del av lanseringen, der hun legger ut bilder hun tar selv og skriver.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Taylor Momsen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews