Madonna og Jesus hver til sitt

(03.02.2010, sist oppdatert 03.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Popsangeren Madonna (51) og hennes modellflamme Jesus Luz (23) skal ha avsluttet forholdet sitt.

Det er britiske The Sun som melder om bruddet mellom de to.

 

Begge skal ifølge tabloidavisen ha innsett at en aldersforskjell på 28 år var litt i overkant, og dessuten skal de ha innsett at de mangler felles interesser, dersom vi skal tro avisen.

 

Den travle timeplanen til popdronningen skal også ha vært et problem. En kilde nær paret i USA sier følgende: - Begge innså problemet, men det var Luz som tok initiativet til bruddet.

 

Madonna, som har to biologiske barn og to adoptivbarn, skal videre ha fortalt venner at hun og Luz befinner seg i svært ulike livsfaser.

 

- Problemet er åpenbart: Aldersforskjell, sier kilden, som hevder Madonna også føler at de har sluppet opp for ting å snakke om.

 

Madonna og Jesus møtte hverandre under et fotoopptak for magasinet W i desember 2008. Skilsmissen fra Guy Ritchie (41), ektemannen hennes gjennom åtte år, trådte i kraft oktober samme år. Madonna har også et ekteskap med Sean Penn (49) bak seg. De giftet seg i 1985, men ekteskapet holdt bare i fire år.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews