- Madonna mot skilsmisse

(27.06.2008, sist oppdatert 27.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skilsmisseryktene tiltar i styrke når Madonna (49) hyrer advokat.

Britiske nettsteder og tabloidaviser som The Sun mener det nærmer seg skilsmisse for den amerikanske popdronningen som er bosatt i London med ektemannen, den britiske filmregissøren Guy Ritchie (39) og barna Lourdes (10), Rocco (6) og adoptivsønnen David Banda (2).

 

Ifølge timesonline.co har artisten hyret advokaten Fiona Shackleton, som tidligere har representert både Paul McCartney og Prins Charles og andre svært medieomtalte skilsmisser hvor store pengesummer er involvert.

 

Ifølge samme avis har Madonna og Richie ingen ekteskapskontrakt. Madonnas formue beregnes til rundt 3 milliarder kroner.

 

Sangerens talsmann har så langt ikke villet bekrefte at Madonna har hyret Shackelton, men timesonline.co hevder at popdronningen kontaktet kjendisadvokaten allerede i april.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna og Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews