- Madonna møter svigers

(09.11.2009, sist oppdatert 09.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britisk presse hevder Madonna (51) snart er på vei med flyet til Brazil for å møte foreldrene til modellkjæresten Jesus Luz (23) for første gang.

Skal vi tro The Sun har Madonna en liten utfordring foran seg de nærmeste dagene, da hun skal «godkjennes» av svigers.

 

Samtidig meldes det at «foreldreaudiensen» kan være et tegn på at en forlovelse er nært forestående.

 

- Han vil gifte seg og bli tatt seriøst. Hun vil ikke miste Jesus så å møte foreldrene er en måte for å henne å si at hun virkelig vil satse på forholdet. Han vil se tegn på at hun forplikter seg og vil at hun skal gjøre ham til en «ærbar mann», sier en kilde til The Sun.

 

Paret sies å ha hatt en seriøs krise etter at Madonna uttalte seg på TV nylig, og sa at hun heller ville «bli overkjørt av toget enn å gifte seg igjen».

 

Jesus Luz (23) har vokst opp i en svært religiøs familie, og nå vil han vise foreldrene i Rio de Janeiro at forholdet er alvorlig, mener kilden videre. Og hevder at Madonnas nerver er i helspenn foran møte, ettersom kjærestens mamma, frisøren Cristiane Regina, er 15 år yngre enn henne.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews