Madonna lærer breakdance

(18.05.2012, sist oppdatert 18.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den evigunge popdronningen Madonna får nå breakdance-undervisning - av sønnen Rocco (11).

Den 53-årige artisten synes ikke det er for sent å lære nye kunster. Hun har mestret en rekke dansetrinn i løpet av sin lange karriere, men nå strever hun med å henge med når sønnen danser breakdance, melder focus.de.

 

Modanna ble spurt i et intervju om hun lærer sønnen sin å danse, og svarte da: - Nei, han lærer meg breakdance. Men jeg er ikke særlig god.

 

Hun forteller videre at barna Rocco (11), Lourdes (15), David (6) og Mercy (7) hjelper henne til å holde seg oppdaterer på nye trender når det gjelder musikk og dans.

 

- Jeg elsker blant annet dubstep. Ungene mine har veldig god smak. De spiller musikk til meg. Jeg spiller musikk til dem - fra 80-tallet!

 

Hun legger til: - Jeg spiller også filmmusikk til dem. Og musikk fra fortiden, som Edith Piaf. Vi hjelper hverandre gjensidig når det gjelder musikk.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.332 sec - 1 pageviews