Madonna kritiserer M.I.A.

(13.02.2012, sist oppdatert 13.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Madonna forteller i et nytt intervju at hun ble skuffet over den britiske rapperen M.I.A. som klarte å skape store kontroverser ved å vise langfingeren til kamera under Super Bowl.

Madonna opptrådte sammen med M.I.A. under det svært populære TV-showet sist uke, som ble sendt midt i beste familiesendetid. Det har kommet en storm av seerhenvendelser etter at M.I.A. viste langfingeren til kamera, og da Madonna møtte Ryan Seacrest for et intervju til radioprogrammet hans, sa hun:

 

- Jeg ble ikke glad for det. Jeg forsto at dette var en type punk-rock-greie og alt det der. Men midt i en følelse av kjærlighet, god energi og positivitet, så gjorde hun dette, og det virket veldig negativt.

 

- Det var en så god og kjærlighetsfull stemning og følelse av samhold, hva var poenget? Det var bare malplassert, sier hun videre.

 

Hun la til: - For å være helt ærlig visste jeg ikke om det. Jeg fikk ikke vite det før etterpå. Jeg fikk vite det i heisen, faktisk.

 

TV-stasjonen NBC Sports har allerede kommet med en beklagelse i etterkant av «M.I.A.-stuntet».

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews