Madonna jamret over gamle filmklipp

(12.03.2008, sist oppdatert 12.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mandag ble Madonna innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame - og jamret over filmklippene som ble vist fra hennes mangfoldige karriere.

Før hun ble ønsket velkommen opp på scenen ble det nemlig vist en film med høydepunktene fra hennes karriere og privatliv - alt fra bryllupet til hennes berømte, spissbrystede korsett som hun brukte med ridepisk.

 

Filmen ble vist til både publikum i salen så vel som fjernsynsseerne - og Madonna selv så den på en fjernsynsskjerm i bakrommet der hun ventet.

 

Ifølge New York Daily News satt hun og jamret seg, og sa «stopp, stopp», før hun til slutt dekket over skjermen med arkene som hun hadde skrevet ned takketalen sin på.

 

En kameramann fra VH-1 prøvde å filme Madonnas reaksjon på å se gamle filmklipp av seg selv, men fikk klar beskjed om å ligge unna.

 

Ifølge avisen skal Madonna for øvrig ha bekreftet overfor venner at hun er i ferd med å teste dansere som skal være med henne på den visstnok forestående verdensturneen til sommeren. Som spaltistene Rush & Molloy skriver: La oss håpe hun velger kostymer som ikke får henne til å krympe seg om 20 år.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews