Madonna inn Rock and Roll Hall of Fame

(11.03.2008, sist oppdatert 11.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Å samarbeide med Madonna kan by på interessante opplevelser, fikk Justin Timberlake erfare da han var i studio med poplegenden.

Da Madonna mandag ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame, var det Timberlake som introduserte henne - og det gjorde han med en rampete tale under arrangementet i New York. Han avslørte blant annet at Madonna er akkurat den kontrollfriken som alle tror hun er, noe han merket da han produserte hennes nye skive «Hard Candy»:

 

- Hell yeah! Vi var i studio for å gjøre opptak i London, og jeg følte meg ikke helt vel. Hun sa «vil du ha en B12-sprøyte?». Så stakk hun hånden ned i vesken sin, dro opp en plastbag med B 12-sprøyter og sa «dra dem ned», forteller Timberlake, som ikke visste hva han skulle svare - og bare dro ned buksene.

 

- Hun satte sprøyten rett i skinken på meg, så på meg, og sa «det var øverste hylle». Det var en av de flotteste dagene i livet mitt. Det er hva Madonna alltid vil være for oss, sprøyten i baken når vi virkelig trenger det. Hun er en kvinne på toppen, og jeg tror hun liker den posisjonen, fastslo han.

 

Madonna takket ifølge AP pent for æren og tok for seg noen viktige punkter i sin lange karriere. Fra sjokket når hun fra scenen skuet utover tusenvis av jenter kledd akkurat som henne, til læreren som oppmuntret 14 år gamle Madonna til å holde fast ved drømmene sine og oppmuntret henne.

 

- Jeg er heldig som har folk rundt meg fremdeles som gjør det. Selv folkene som sa jeg var talentløs, at jeg var rund, at jeg ikke kunne synge, at jeg ville bli glemt etter en hit, hjalp meg også. De inspirerte meg fordi de fikk meg til å være selvkritisk så jeg stadig strebet etter å bli bedre, sa Madonna.

(©NTB)

 

 


Les alt om Justin Timberlake og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews