Madonna ikke adopsjons-avskrekket

(03.03.2008, sist oppdatert 03.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna sier at hennes erfaringer med å adoptere David Banda var «svært følelsesladd», men at det ikke har avskrekket henne fra å gjøre det igjen.

En ny adopsjon skal være rett rundt hjørnet, ifølge Showbizspy, som har opplysningene fra et intervju som superstjernen ga i forbindelse med hennes nye dokumentar «I Am Because We Are», som hun står oppført som manusforfatter for - og som tar for seg Afrika.

 

Dokumentaren tar for seg hennes opplevelser rundt adopsjonsprosessen med David (2).

 

- Jeg vil gjerne adoptere flere, og jeg håper så mange mennesker som mulig ser denne filmen, sier Madonna.

 

Under filmfestivalen i Berlin i forrige måned, dit hun kom med sin regissørdebut «Filth and Wisdom», slapp hun nyheten om dokumentarfilmen fra Malawi. Hun kunne da fortelle at den skal vises under filmfestivalene i Cannes i Frankrike og i Tribeca på Manhattan i New York, men at hun ennå ikke hadde funnet en distributør til filmen.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.208 sec - 1 pageviews