Madonna hjalp Paltrow gjennom depresjonen

(18.09.2008, sist oppdatert 18.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Gwyneth Paltrow søkte hjelp fra et av sine store forbilder da hun slet med depresjoner. Madonna stilte velvillig opp.

Paltrow var gjennom en tøff tid etter å ha født sønnen Moses. Men popstjernen Madonna kom med kloke ord som hjalp Oscar-vinneren videre i livet.

 

- Hun er en av de mest omsorgsfulle kvinnene jeg kjenner, og hun er også veldig tøff. Hun er veldig klok og hun har en veldig myk, myk side, sier Paltrow ifølge nettstedet Breakingnews.

 

Madonnas beste råd til Paltrow kom under en middag med opptil flere glass vin til.

 

- Hun hjalp meg virkelig gjennom fødselsdepresjonene. Jeg hadde en veldig interessant samtale med henne en kveld. Hun var klok og snakket om livets større bilde, sier Paltrow.

 

- Hun fortalte meg at når vi møter hindringer i livet, så er det for en veldig spesifikk grunn. De er der for å lære oss noe vi ikke har lært ennå, sier skuespilleren.

(©NTB)

 


Les alt om Gwyneth Paltrow og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews