Madonna har lagt seg ut med PETA

(06.03.2009, sist oppdatert 06.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Dyrevernorganisasjonen PETA har ført opp Madonna på sin liste over verdens verst kledde kjendiser.

PETA (People For the Ethical Treatment of Animals) har laget en liste over kjendisene som kler seg dårligst, og - overraskende nok - har Madonna kommet med.

 

Madonna som tidligere har markert seg som dyrevenn, har tydeligvis ikke kjørt en ren linje den siste tiden. I alle fall skriver organisasjonen på sin hjemmeside: «Massen har talt! Årets største pelsmisbruker er ... Madonna! Når du ser Madonna i pels, forstår du hvorfor ingen har kopiert stilen hennes siden 1984. Vi vet at hun er et forbilde for mange unge, men noen må fortelle Madge at det er ut å kle seg i pels».

 

Andre som kom med på denne listen var Mary Kate og Ashley Olsen, Kanye West, Maggie Gyllenhaal og Elizabeth Hurley.

 

Og som vanlig får Olsen-tvillingene spesielt «på pelsen» av PETA, som skriver: «Siden pels legger 20 år til alderen, og 20 kilo til vekten, trodde kanskje Mary Kate og Ashley at denne modne garderoben ville føre til mindre sladder om bulimi».

(©NTB)

 

 


Les alt om Ashley Olsen og Kanye West og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Maddona
10.03.2009 17:44
HAHAHAAHAHAHaH LAGT SEG UT MED PETA?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews