Madonna har ikke registrert Malawi-hjelpen sin

(31.01.2008, sist oppdatert 31.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Neste uke skal Madonna ha en stor veldedighetsgalla sammen med Gucci - angivelig til inntekt for Unicef og hennes egen afrikahjelp Raising Malawi.

Men ifølge Fox News så har Madonna ikke registrert sin nå snart to år gamle hjelpeorganisasjon formelt. Dermed vil inntektene gå rett til et Kabbalah-senter i Los Angeles og deres utdannelsesprogram kalt «åndelighet for barn».

 

Madonna dro i gang Raising Malawi da hun begynte å tumle om adopsjonsplanene sine for et par år siden. Men fremdeles ligger hjelpeorganisasjonen formelt innunder Kabbalah Center, som drives av Philip Berg, frontfigur i kabbalahbevegelsen.

 

Liz Rosenberg, talskvinne for popikonet, slo nylig kraftig tilbake og hevdet at Raising Malawi og Kabbalah Center ble drevet separat. Da Fox News-kommentatoren Roger Friedman omtalte forholdet første gang i desember, ble det sagt at «man var underveis i prosessen» med å registrere Raising Malawi separat.

 

Men nå, en uke før veldedighetsgallaen som skjer i forbindelse med at Gucci åpner en ny flaggskipbutikk på New Yorks Fifth Avenue, skriver Fox at man ikke finner Madonnas hjelpeorganisasjon noe sted i offentlige registre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews