Madonna gråt på scenen

(05.07.2012, sist oppdatert 05.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det ble et nært øyeblikk for fansen da Madonna tilsynelatende gråt åpent på scenen.

Kanskje ble 53-åringen rørt av sin egen, lavmælte fremføring av 1984-låten «Like A Virgin», meldes det sist helgs konsert i Berlin. Hun stoppet iallfall opp et øyeblikk i sangen, før publikum heiet henne videre, ifølge nettstedet Gossipcop.com - som også har .

 

Tårene skal et øyeblikk ha trillet der Madonna sto på kne på scenen iført svart BH og trange svarte bukser. Det skapte overskrifter - akkurat som tidligere konserthendelser som en synlig brystvorte i Tyrkia og et rumpeglimt i Roma.

 

Madonna er ute på sin «MDNA»-turné, som også tar henne til Norge i august. Onsdag opptrådte hun på et halvfullt Ullevi-stadion i Sverige. Det svenske nyhetsbyrået TT Spektra beskriver stemningen som «nærmest søvnig» under store deler av konserten, og at Madonna slet med å få opp stemningen blant publikum.

 

Avisen Expressen går lenger og kaller det «praktfiasko» - nettopp på grunn av Madonnas «kalde og mekaniske» opptreden.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews