Madonna gjenskaper italiensk liv

(07.07.2010, sist oppdatert 07.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

I sin nye runde med reklamebilder for Dolce & Gabbana fremstår 51 år gamle Madonna som yngre enn noensinne - der hun gjenskaper klassiske, italienske familiescener.

Med blonde krøller og et glatt - og photoshoppet - ansikt velger Madonna å fremstå som den italienske matriarken, i en serie med svart-hvittbilder som skal se ut som de kommer fra familiealbumet.

 

Popikonet poserer med storfamilien, på familiefesten, sammen med en baby, og med en høne som nok skal på middagsbordet. Hun fremstår også trippende nedover gaten med en ung mann som kunne vært sønnen ...

 

Det er for høstkolleksjonen til Dolce & Gabbana som bildene er tatt, og flere av dem kan beskues på nettstedet .

 

Selv lanserer Madonna sin noe rimeligere «Material Girl»-kolleksjon for amerikanske Macy?s denne høsten, der også datteren Lourdes «Lola» Leon er involvert for å gi mor råd om hva som er moderne blant de unge.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews