Madonna gjenfødt takket være mystiker

(31.07.2009, sist oppdatert 31.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Madonna sier at en jødisk mystiker endret livet hennes.

Sangeren fikk orden på tilværelsen etter å ha møtt Eitan Yardeni da hun var gravid med sin datter Lourdes for 14 år siden.

 

- Jeg forsto med ett at jeg hadde brukt hele livet mitt på å bekymre meg for meg selv og snart ville jeg bli opptatt av livet til en annen person. Jeg begynte å forstå at å være rik og berømt ikke er slutten, men bare begynnelsen, sier hun til den israelske avisa Yedioth Ahronoth.

 

Madonna er en ivrig tilhenger av kabbala, en mystisk sidegren av jødedommen, og har tre barn, Lourdes (14), Rocco (8), Mercy (4) og David (3) som hun har oppdratt innen trosretningen.

 

Hun tok også med seg Mercy til et kabbalamøte i London rett etter at hun ble ferdig med adopsjonsprosessen i barnets hjemland Malawi.

 

Hun skal også ha planlagt å ta med seg barna til Klagemuren i Jerusalem.

 

Turen vil finne sted i september og vil sammenfalle med Madonnas siste konsert i Sticky and Sweet-turneen i Tel Aviv i Israel.

 

- Madonna vil gi Mercy tid nok til å finne seg til rette i et nytt hjem. I september føler hun at hun er klar for turen uten fare for at det skal skje noe uforutsett, sier en kilde.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews