- Madonna er lykkelig gift

(18.03.2008, sist oppdatert 18.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonnas talskvinne avkrefter ryktene om en snarlig separasjon mellom popikonet Madonna og hennes regissørektemann, Guy Ritchie.

Britiske tabloider, og da spesielt The Sun, har de siste dagene hevdet at det går mot et brudd for det celebre paret, og at de to allerede lever separate liv.

 

Men nå er Madonnas talskvinne, Liz Rosenberg, ute og avkrefter det hele som blank løgn.

 

- Det er meg en glede å bekrefte at Mr. og Mrs. Ritchie forblir lykkelig gift, sier hun ifølge nettstedet ContactMusic.

 

- De var i ulike land nylig. Madonna var i USA for å promotere sitt kommende album «Hard Candy», mens Guy ble i England for å planlegge den nye filmen «RocknRolla» samt avslutte en Nike-reklamefilm. Men nå er familien lykkelig gjenforent, hjemme i London, legger hun til.

 

The var «Snatch»-regissørens egen far som fyrte opp under skilsmisseryktene ved å fortelle mediene at paret ikke tilbringer noen tid sammen.

 

Madonna og Guy Ritchie har vært gift i sju år. Madonna har datteren Lourdes (11) fra et tidligere forhold, mens Guy Ritchie er far til sju år gamle Rocco. Paret har også adoptert en gutt ved navn David (2) fra Malawi, og er i sluttprosessen med å få alle detaljene rundt adopsjonen i orden.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews